Nūhou

ʻaoʻao_banner

pehea e hoʻohana ai i nā hoʻopaneʻe huelo

pehea e hoʻohana ai i ka hoʻonui ʻana i ka ponytail1Pehea e hoʻohana ai i ka hoʻonui ʻana i ka ponytail

pehea e hoʻohana ai i nā hoʻonui ponytail2

He aha ka Ponytail Extensions?

pehea e hoʻohana ai i ka hoʻonui ʻana i ka huelo pony3

Hoʻolālā kūikawā ʻia nā Luxy Hair Clip-In Ponytail Extensions e hoʻohui koke i ka mānoanoa i ka lōʻihi o kahi huelo maʻamau.E ʻoluʻolu i nā huelo pony ʻoluʻolu a liʻiliʻi a aloha i nā huelo pony puʻupuʻu nui i hiki ke hana ʻia i kahi huelo pony kiʻekiʻe, huelo haʻahaʻa haʻahaʻa, huelo pony wili, a i ʻole he bun.ʻOi aku ka maʻalahi o ka hūnā ʻana i ka lauoho i holoi ʻole ʻia a i ʻole ka lauoho, hāʻawi mākou i nā huelo pony i kahi ʻālohilohi.Hāʻawi pū mākou i nā mea hoʻopaneʻe ponytail curl inā makemake ʻoe i kahi hiʻohiʻona.

Hele mai kēlā me kēia Luxy Hair ponytail extension me kēia:

Hoʻokahi 120g 20inch hoʻonui huelo pony

2 pine bobby i hoʻohālikelike mua ʻia me ka lole o ka hoʻonui

1 kiʻi hōʻike

Pehea e hana ai i kahi huelo pony me nā hoʻonui

pehea e hoʻohana ai i ka hoʻonui ʻana i ka huelo pony4

Manaʻo Manaʻo: Inā hoʻolālā ʻoe e hoʻomāhana i kou hoʻonui ʻana i kou ponytail, paipai mākou e hana pēlā ma mua o ka hoʻopili ʻana i kou lauoho.

KaʻAnuʻu Hana 1: Huki i kou lauoho i loko o kahi hili

E palaki i kou lauoho iho i kahi huelo pony kiʻekiʻe ma ke poʻo o kou poʻo.E hoʻonoho i kou huelo pony ma mua o kou manaʻo e ʻaʻahu a hoʻopaʻa iā ia me kahi kaula lauoho.

KaʻAnuʻu Hana 2: BRUSH I KOU PONYTAIL PILI

E pulumi mālie i kou hoʻonui ʻana i kou huelo pony me ka hoʻohana ʻana i kā mākou pulupulu lauoho lauoho, a i ʻole kahi lei niho ākea a i ʻole ka pulu hoe e wehe i nā kuʻi.

KaʻAnuʻu Hana 3: E hoʻopaʻa i kou hoʻonui ʻia ʻana

E hoʻokuʻu i ka lei ma lalo o kou kaula lauoho ma ka piko o kou huelo pony.E ʻōwili i ke kumu velcro a puni kou huelo iho a paʻa paʻa a paʻa.

KaʻAnuʻu Hana 4: Uhi i ke kumu o kou Ponytail

E ʻōwili i ka ʻāpana o ka lauoho a puni ke kumu o ka huelo pony e hūnā i ke kaula.E hoʻohana i nā pine bobby Luxy e hoʻopaʻa i kahi.

KA KANAWAI 5: LALU, ANO, HELE!

E hoʻoneʻe i kou poʻo e hōʻoia i ka palekana o kou huelo.Maikaʻi a pololei a hoʻohenehene ʻia paha, e hoʻoluliluli i kāu Luxy Ponytail i ke ʻano āu e manaʻo ai he kūpono.

 


Ka manawa hoʻouna: Apr-15-2023
+8618839967198