Nūhou

ʻaoʻao_banner

7 Manaʻo e pale aku i ka haki ʻana a me ka hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho pohō

1. Ua hoʻomaʻemaʻe ʻia kou lauoho e kahi ʻoihana.Hiki iā ʻoe ke mālama i ke kālā no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kou lauoho, akā maʻalahi ke hele hewa.

lauoho1
lauoho2

2. ma kahi hoʻonohonoho ʻoluʻolu.ʻO nā mea hoʻomaʻemaʻe lauoho, ma kekahi ʻaoʻao, he mea nui ʻole no ka lauoho bleached.Ua maʻalahi ka lauoho, no laila, ʻo kaʻu ʻōlelo aʻo e mālama i ka wela ʻO ka wela nui e like me ke kālai ʻana a ʻoi aku ka nui o ka lā no ka lauoho bleached.ʻAʻole wau e ʻōlelo e haʻalele ʻoe i ka mea maloʻo lauoho.E mālama i ka liʻiliʻi.

3. E koho i kahi shampoo no ka lauoho kala.Hoʻolālā ʻia lākou e ʻoluʻolu i ka waihoʻoluʻu a i ʻole ka mae a hoʻohui i ka makū i ka lauoho.

4. E akahai i ka holoi ana a me ka hooluolu i kou lauoho.ʻOi aku ka maikaʻi o ke kaomi paʻa a mālie i ka ʻili poʻo.E mālama i kou lauoho e like me ka ʻāpana
o ke kilika.

5. Pono ka lauoho bleached i ka makū ma waena o ka mālama lauoho lauoho, no laila e hoʻomanaʻo he mea nui ka hoʻomaʻamaʻa maʻamau a pono ʻoe e hahai mau i ka shampooing me ka conditioner.

6. E ho'āʻo i kahi mea hoʻomaʻemaʻe haʻalele e hāʻawi i ka lauoho i kahi pana o ka makū a me kahi pale i ka wā e hoʻolima ai.

lauoho3
lauoho4

7. E kiʻi i nā ʻoki maʻamau e noho ma luna o nā welau maloʻo.No ka nui o kou hoʻolaʻa ʻana i kāu mālama lauoho lauoho i kēlā me kēia pule, e maloʻo mau ka lauoho bleached ma nā welau.ʻO ka hoʻokuʻu ʻana iā lākou e alakaʻi i nā ʻāpana a me ka haki ʻana inā ʻaʻole ʻoe e mālama iā lākou.


Ka manawa hoʻouna: Mar-04-2023
+8618839967198