Nūhou

ʻaoʻao_banner

Pehea e ʻoki ai i kahi wig Lace Front

3.21

ʻO ka ʻoki ʻana i ka lace nui mai kahi wig lace mua he mea nui ia o ke kaʻina hana hoʻomākaukau wig.ʻAʻole wale ia e kōkua i ka mālama ʻana i ka lace palahalaha, ʻoi aku ka maikaʻi o ka wig e ʻaʻahu.Inā makemake ʻoe i kou wig e like me ke ʻano kūlohelohe, pono ʻoe e lilo i loea i ka ʻoki ʻana i nā wig lace mua.Akā, nui ka poʻe i ʻike ʻole i kekahi mea e pili ana i ka ʻoki ʻana i ka lace, e haʻi kēia ʻatikala iā ʻoe pehea e ʻoki wikiwiki ai a maikaʻi.

ʻO nā mea e pono ai ʻoe e ʻike e pili ana i nā wigs mua

Ma mua o ka ʻoki ʻana i ka lace, ʻo ka mea nui e hoʻomaopopo i ke ʻano o ka wig lace.ʻO ka hana ʻana i kēia e hōʻoia ʻole ʻoe e hōʻino i ka wig i ke kaʻina hana.E nānā i ke kiʻi ma lalo nei e hoʻomaopopo i ke ʻano o ke kūkulu ʻia ʻana o kahi wig lace.

Pehea e ʻoki ai i kahi lace front wig (2)

Aia ka wig lace mua i nā ʻāpana penei:

Pehea e ʻoki ai i kahi lace front wig (3)

• Lace Front: Loaʻa i kēlā me kēia wig lace mua he panel lace ma mua.Hoʻopaʻa lima ʻia ka lauoho i kahi lace.Hāʻawi ka lace mua iā ʻoe i kahi lauoho lauoho maoli, a hiki iā ʻoe ke hana i ka wig me ka ʻaoʻao waena, ʻaoʻao ʻaoʻao, a me ka ʻaoʻao hohonu.Maʻalahi loa ka lace mua, no laila e makaʻala ʻaʻole e uhae wale i ka wā e ʻoki ai.Hiki mai nā Laces i nā nui like ʻole e like me 13x4, 13x6 a me 4*4 iniha.

• Pāpale weft: ʻO nā pāpale wili (ma waho aʻe o ka lace) i manaʻo ʻia he pāpale weft.ʻO kēia kahi e humuhumu ʻia ai nā kaula weft o ka lauoho ma luna o ka wiliwili.

• Nā kaula hiki ke hoʻololi ʻia: ʻO nā kaula hiki ke hoʻololi ʻia e ʻae iā ʻoe e kiʻi i ke kūpono kūpono i ʻole e hāʻule ka wig a i ʻole ka ʻoluʻolu ʻole.Hiki ke hoʻololi ʻia ke kāʻei poʻohiwi i kou kūlana i makemake ʻia, a ua hoʻopili ʻia kekahi ʻaoʻao o ke kaula hiki ke hoʻololi ʻia i ke kaula nakinaki (pepeiao) kokoke i ka pepeiao, no laila e makaʻala i ke ʻoki ʻana i ke kaula a puni ka pepeiao.ʻO kaʻokiʻana i nā kaula hiki ke hoʻololi e hōʻino i ka wig.

• 4 Clips: E kōkua nā kiʻi iā ʻoe e hoʻoponopono i ka wig ma kou lauoho ponoʻī.

ʻO kēia nā mea nui o kahi wig lace maʻamau.e kōkua i ka lace e moe palahalaha.

 

Nā mea hana no ka ʻoki ʻana i nā wigs mua:

• lipine ana

• clip (nui)

• ka hulu iole

• ʻOli, ʻoki kuʻemaka, a pahi paha

• Poʻo Mannequin a me T-Pin (Koho Hoʻomaka)

• mousse hu'ahu'a a wai paha

• penikala makeup keʻokeʻo

 

Pehea e ʻoki ai i kahi Lace Front Wig Step by Step:

KaʻAnuʻu Hana 1: E hoʻoholo pehea e ʻoki ai i ka lace e like me kāu pono ponoʻī

Hiki iā ʻoe ke ʻoki ʻoiai aia ka wig ma kou poʻo a i ʻole ke poʻo mannequin.No ka poʻe hoʻomaka, paipai mākou e ʻoki i ka lace ma ke poʻo mannequin - ʻo ia ke ala palekana a maʻalahi loa e hana ai.

ʻanuʻu2: E kau i ka wiga hooponopono.

• Ma kou poʻo: ʻO ka lauoho lauoho o ka wig he hapahā ʻīniha ke kiʻekiʻe ma mua o kou lauoho maoli.Hoʻopaʻa i kāu hāmeʻa me nā paʻi a me nā kaula hiki ke hoʻololi ʻia.E hoʻopaʻa i ka lace ma kou poʻo.

• Ma ke poʻo mannequin: E kau i ka wig ma ke poʻo mannequin a hoʻopaʻa iā ia me nā T-pine ʻelua.Ma kēia ala, hiki ke hoʻoponopono maikaʻi ʻia.

 

Pehea e ʻoki ai i kahi lace front wig (5)
Pehea e ʻoki ai i kahi wig lace mua (4)

KaʻAnuʻu Hana 3: E hoʻohana i kahi penicile huki i ka lauoho ma ka ʻāpana lace

E hoʻohana i kahi penikala makeup keʻokeʻo e ʻimi i kou laina lauoho mai ka pepeiao a i ka pepeiao.E kaha wale i ka laina lauoho ma ka ʻili.E ʻae ma kahi o 1/4 iniha ka hakahaka ma waena o kou laina lauoho a me ka laina āu e ʻimi nei.E hoʻopaʻa i ka lauoho i loko o ka wig e like me ka mea e pono ai a hoʻohana i nā kiʻi e paʻa ai i kahi.

He mea hoʻopunipuni liʻiliʻi ia no ka poʻe hoʻomaka e hoʻohana i ka pulupulu nani keʻokeʻo e kaha i ka laina ʻoki i alakaʻi.ʻOi aku ka palekana o ka ʻoki ʻana ma kēia laina.No ka hoʻomaka ʻana, e ʻoki i kahi mamao iki mai kou laina lauoho, a inā ʻoe e hana hewa, hiki iā ʻoe ke hoʻi i hope a hoʻoponopono.

Pehea e ʻoki ai i kahi lace front wig (6)

KaʻAnuʻu 4:E ʻoki i ka lace keu

Huki i ka lace a ʻoki mālie i kēlā me kēia ʻāpana ma ka laina lauoho i ʻole ʻoe e ʻoki i ka laina lauoho.I ka wā o ka ʻoki ʻana, e hoʻāʻo e pale i ka ʻoki ʻana i nā ʻano like ʻole e like me ke ʻano ʻē a ʻano kūlohelohe, a i ka wā e ʻoki ai i ka lace, e hōʻoia e ʻoki kokoke i ka lauoho.Mai ʻoki nui ʻoe, o ʻoki hewa ʻoe i ka laina lauoho.

Pehea e ʻoki ai i kahi lace front wig (7)

Inā ʻaʻole ʻoe manaʻo hilinaʻi e ʻoki i ka lace i hoʻokahi ʻāpana, ʻaʻohe pilikia.Hiki iā ʻoe ke ʻoki i ka lace i nā ʻāpana liʻiliʻi e maʻalahi ke kaʻina hana.

Manaʻo Manaʻo Pono ʻoe e noʻonoʻo:

• E akahele ke oki.I ka ʻoki ʻana i ka lace, mai hoʻokokoke loa i ka lauoho lauoho, e hoʻomaka ka lauoho wig e hāʻule i ka wā.ʻOi aku ka maikaʻi o ka lace mua 1 - 2 iniha mai ka laina lauoho.I ka ʻoki ʻana, e huki iki i ka ʻāpana lace, i ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena i ʻoki ʻia.

• E hoʻohana i nā mea hana āu e ʻoluʻolu ai.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā ʻoki lauoho, nā ʻoki kuʻemaka, a me nā ʻoki kui.E hōʻoia wale i kāu mau mea paʻahana he ʻoi a palekana.E pale i ka poino i ka huahana.

• E ʻoki me nā ʻoki liʻiliʻi ma ke ala zigzag maʻalahi.Ke loaʻa iki ka lace i ka ʻaoʻao, heheʻe maʻalahi a ʻoi aku ke ʻano kūlohelohe - ʻaʻohe laina pololei.

• E hōʻoia ʻaʻole e ʻoki i ka elastic kokoke i ka pāpale kūkulu wig.

He mea nui ka ʻoki ʻana i ka lace no ka loaʻa ʻana o ka wig mua lace e kūpono i kou laina lauoho.ʻO kaʻokiʻana i ka lauoho e hiki ai ke kūpono i ke poʻo a me ka lace.Eia kekahi, no ka mea he hanu nui ka lace, lawe mai ia i kahi manaʻo ʻoluʻolu a hiki i ke kauwela.ʻO kēia ke ʻano maʻamau no ka ʻoki ʻana i ka lace, a novice-friendly.He mea hoʻoweliweli paha ka lace front wig i ka wā mua, akā inā ʻoe e hahai i nā ʻanuʻu āpau o kēia alakaʻi, e lilo ʻoe i pro i ka manawa !!!


Ka manawa hoʻouna: Mar-24-2023
+8618839967198