Nūhou

ʻaoʻao_banner

Pehea e holoi ai i ka lauoho ?

lauoho1

1. Brush a pulu i ka wig e hoʻomaka ana mai nā wēlau.

E hui mua i nā welau o ka wig.Ke kaʻawale lākou i nā puʻupuʻu, e hoʻi hou i ke aʻa a hiki iā ʻoe ke holo i kāu pulupulu a i ʻole e hoʻopili iā lākou me ka ʻole o ka snagged.E hoʻohana i ka pulupulu wili wili no nā wig pololei a nalu paha, a me kahi lei niho ākea a i ʻole kou manamana lima no nā wig ʻili.

lauoho2

2.E hoʻopiha i kou poho me ka wai anuanu, a laila e hoʻoulu i 1-2 squeezes o ka shampoo.

E hoʻohana i kahi shampoo kiʻekiʻe i kūpono i ke ʻano o ka lauoho āu e holoi ai.

ʻAʻole ʻoe e hoʻopili pololei i ka shampoo i nā fiber o ka wig.Akā, e hoʻohana ʻoe i ka wai kopa e holoi i ka wig.

3.E hoʻohuli i ka wig a waiho i loko o ka wai.

E hoʻohana i kou mau manamana lima e hoʻohuli i ka pāpale wig a hoʻokuʻu i nā kaula wig.E kau i ka wig i loko o ka wai a kaomi i lalo ma luna o nā fiber e hoʻoheheʻe iā lākou.Hāʻawi i ka wig i kahi wili māmā e kōkua i ka hāʻawi ʻana i ka shampoo i nā kaula.

ʻO ka hoʻohuli ʻana i ka wig i waho e maʻalahi ka shampoo e hiki i ka pāpale wig, kahi e hōʻiliʻili ai ka hapa nui o ka lepo, ka hou, a me nā aila.

lauoho3
lauoho4

4. Soak i ka wig no 5 mau minuke.

E hoʻopaʻa pono i ka wig i loko o ka wai.Mai hoʻoneʻe i ka wig i kēia manawa.ʻO ka haʻalulu nui, ʻomi ʻana, a i ʻole ka wili ʻana hiki ke hoʻopaʻa i nā kaula.

5. Holoi i ka wig me ka wai anuanu a pau ka shampoo.

Hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i ka wig i loko o kahi bākeke i hoʻopiha ʻia me ka wai anuanu hou, a i ʻole i loko o kahi poho a ʻauʻau paha.

lauoho5
lauoho6

6. E hoʻopili i ka conditioner i ka wig.

E kaomi i kahi conditioner i kou lauoho a holo i kou manamana lima.Inā he wig lace mua ka wig a i ʻole he wig hanu, e ʻoluʻolu e makaʻala ʻaʻole e komo i kahi pāpale wig.Hoʻopili ʻia nā kaula me ka lace.ʻO ka hoʻopili ʻana i ka conditioner iā lākou e wehe i nā kaula a huki i nā kaula.Ua humuhumu ʻia nā pulupulu, no laila ua maikaʻi nā wig weft maʻamau.

E hoʻohana i ka conditioner maikaʻi.

Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi haʻalele-i kāna conditioner inā makemake ʻoe.

7. E kali i 2 mau minuke

A laila holoi i ka conditioner me ka wai anuanu.E waiho i ka conditioner ma kou wig no kekahi mau minuke, a e komo nā aila hānai a hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho, e like me ka ulu ʻana o kou lauoho mai kou poʻo.Ma hope o 2 mau minuke, holoi i ka wig me ka wai anuanu a maʻemaʻe ka wai.

E hoʻokuʻu i kēia kaʻina inā ʻoe e hoʻohana ana i ka conditioner haʻalele.

lauoho7

Ka manawa hoʻouna: Dec-29-2022
+8618839967198